TRAINING

Een tekening  spreekt vanzelf en beeldtaal begrijpen we allemaal. Door je idee te visualiseren wordt het sterker, soepeler en kom je tot nieuwe inzichten. Geef  je project de volle vaart  door het op een andere manier te benaderen. Picture your Business geeft trainingen om zelf met beeldtaal aan het werk te gaan. Iedereen kan het.

workshops lesmodules en tours

 
 
workshop blanco.jpg

Professionele training

 

Functioneel tekenen wat je denkt introductie workshop / interactief college

Wat ga je tekenen en hoe werkt een tekening?  

Visuele probleemoplossing interactieve lesmodule

Je eigen actuele studies en projecten zijn het onderwerp van oefeningen om ideeen en concepten te visualiseren, te analyseren en op te lossen. 

Visueel denken en visueel communiceren basiscursus van 3 lesmodules

Hoe weet je wat je moet tekenen en hoe bouw je aan je eigen visueel vocabulaire.  Hoe gebruik je analytische tekeningen en presentatie tekeningen om  ideeen en kritische kennis te communiceren?

Visueel verhaal  interactieve lesmodule 

Denken en doen: visual storytelling, visuele presentatie van ideeen, visuele conceptontwikkeling.

 Alle modules zijn in het Nederlands of Engels, per kleine en grote groep. Ze duren 2 u of 1 dagdeel.  Meld je aan voor een professionele training of workshop (individueel of in teamverband). Dan bepalen we samen welke vorm van training of workshop het beste past.

 
GENTdeNTworkshops 036.jpg

Persoonlijke training

 

Tekenen wat je denkt workshop

Helder en visueel denken. Ruimte in je hoofd voor frisse ideeen door oefening met functionele tekentechnieken.  2 - 4 p./ 2 - 4 lessen. Ook individueel.

Denken wat je tekent workshop

Scherper waarnemen. Rust in je hoofd door oefening met tekentechnieken die weergeven wat je werkelijk ziet.  2 - 4 p./ 2 - 4 lessen. Ook individueel

Tekenen wat je ziet tour

Bewuster en ontspannen waarnemen. Zien wat je eerder niet zag door een schtesboek te gebruiken waardoor je beter kijkt. Buiten. Vooral voor groepen.

 Meld je aan, individueel of in teamverband.