De rode draad van een sterk idee

Het zit allemaal al lang in je hoofd, denk je. Je hebt een fantastisch idee. Je weet de oplossing voor een hardnekkig misverstand of raadsel. Toch is het desondanks soms lastig om te zeggen wat je bedoelt. Herken je dit?

Visual Thinking   Met een professioneel of persoonlijk advies kan ik je helpen. Aan de hand van 6 eenvoudige vragen roep je heel snel en heel veel losse gedachten op. Het gaat spelenderwijs want je laat je associatieve brein het werk doen. Met simpele tekeningen wordt overzichtelijk waar je aan denkt. Daarna adviseer ik hoe je die rijkdom aan losse gedachten kunt ordenen op een manier die laat zien wat belangrijk is en wat niet. Dat inzicht brengt je verder op weg om plannen te maken en processen te organiseren. Zo simpel kan het zijn. Tekenen wat je wil bereiken

Maar wat als je idee allang is uitgekristalliseerd en het toch niet lukt om het van de grond te krijgen? 

Visual communication  Dan kan Picture your Busines helpen om wat je wil bereiken, in één tekening overzichtelijk te maken.  In een openhartig gesprek analyseren we je idee.  Afhankelijk van degene die je zou willen bereiken krijg je advies. Over wat wel en niet in een overzicht van je idee thuis hoort en welk type overzicht de grootste kans maakt om mensen te bereiken die je wil bereiken.Je gaat zien hoe het werkt.  Tekenen wat je wil delen

Picture your Business adviseert  professionals en teams op locatie. Trainingen vinden  ter plekke plaats. Kleine groepen of particulieren kunnen terecht bij de nomadische Tekenschool Rotterdam, op afspraak of open inschrijving.

voorbeeld uit  het   onderdeel    DRAWING AS A WAY TO THINK,  in de   internationale  en interdisciplinaire Minor van TU-D URBANISM   2016

voorbeeld uit  het  onderdeel  DRAWING AS A WAY TO THINK,  in de  internationale  en interdisciplinaire Minor van TU-D URBANISM   2016

voorbeeld uit  de workshop/ training  TEKEN WAT JE DENKT                     ©gs PyB 2016

voorbeeld uit  de workshop/ training  TEKEN WAT JE DENKT                     ©gs PyB 2016