Maak je grootste verlangen gewoon waar!

Knallend in de mist, vlammend boven de wolken, grauw door de kou en spiegelend op het ijs is dit nieuwe jaar van start gegaan. We hebben elkaar geluk gewenst, gedronken en gefeest en zelf maakten we intussen opnieuw voornemens over wat we vanaf NU beter gaan aanpakken. En zo vliegt de tijd voort. Maar: 

Wordt dit dan eindelijk het jaar waarin gaat lukken waar je al lang van droomt? 

Ben je best wel lekker bezig en zie je wel waar dat toe zal leiden?

Voel je dat er iets niet klopt maar zie je voorlopig nog geen uitweg?

Zomaar enkele gedachten die door je hoofd kunnen spoken.

Wat doe je met dergelijke gedachten?

Weet je al hoe het je zal lukken? Overzie je de samenhang tussen de dingen die je doet? Begrijp je wat er speelt en hoe voelt dat voor jou? Vragen en antwoorden die nodig zijn om ook daadwerkelijk stappen te gaan zetten.

Daar kan ik je bij helpen. Op maat, in je werk, samen met je team of juist persoonlijk.

©gsPyB

©gsPyB

©gsPyB'16

©gsPyB'16

Tekenen als manier van denken.   Workshop voor teams die naar meer structuur en daadkracht zoeken. 

Leer snel om functioneel te tekenen waar je aan denkt en wat het voor jou betekent. Iedereen kan het en het is leuk. Spelenderwijs doen alle deelnemers mee en zo wordt ieders inbreng zichtbaar. Het maakt samen sterk en beter.  Een workshop duurt een dag of 2x een dagdeel.

Teken het plan van je verlangen. Training voor personen die meer structuur en helderheid in hun gedachten willen.

Leer om zichtbaar te maken wat je denkt en wat je voelt. Zodat je beter begrijpt hoe iets kan (gaan) werken. Deze training bestaat uit 4 werksessies van 2,5 uur. Individueel of  per 2 - 4 p. Deze training wordt elke dinsdagavond gegeven in de nomadische Tekenschool Rotterdam of desgewenst op locatie aan huis of op het werk