Visual thinking aan TU-D en binnenkort ook interdisciplinair @ UvA?

Onderdeel van de internationale en interdisciplinaire Minor Green Blue Neighbourhood of the Future, van URBANISM TU-Delft, is de module Drawing as a way to think, verbonden met Visualizing Urbanism. Studenten leren hoe visueel denken, interdisciplinair onderzoek aantrekkelijker en effectiever maakt. Ook oefenen ze met verschillende vormen van visuele communicatie, en ontdekken welke vorm per doelgroep het beste werkt. 

In februari 2017 organiseert de Universiteit van Amsterdam, Instituut voor Interdisciplinaire Studies, het Nationaal Interdisciplinair Onderwijscongres. Zojuist is bekend gemaakt dat je daar o.a. kunt kennismaken met de PyB methode, tijdens een van de workshops van dit congres. Welkom!

Als je nieuwsgierig bent of niet wil wachten, neem dan vooral contact op, om te bespreken hoe je visueel denken of visuele communicatie wil toepassen of trainen. Doen.  Welkom!